Werkgroep
Communicatie

De werkgroep ‘Communicatie’ heeft als doel de vindbaarheid van openbaar apothekers te vergroten. Voor elkaar en voor onze ketenpartners. 

Wat doen wij
Vergroten van de vindbaarheid van openbaar apothekers in onze regio is het voornaamste doel van de werkgroep Communicatie. En dan bedoelen we dat we elkaar intern weten te vinden, zodat we expertises inzichtelijk hebben en van elkaar kunnen leren. Maar we willen ook dat onze ketenpartners ons beter kunnen vinden, om zo de rol van de openbaar apotheker als zorgverlener en medicatiespecialist in de multidisciplinaire samenwerking te verstevigen. En dat doen we met communicatie. Zo zijn we bezig met het inrichten van Teams om efficiënt en transparant met elkaar samen te kunnen werken; het professionaliseren van de website die beantwoordt in de vragen van apothekers en andere zorgverleners in de regio. 

Samenwerking in de regio
We delen informatie over de werkzaamheden van AOM, de werkgroepen en de projecten die lopen. Bezoekers worden zo ook uitgenodigd na te denken over mogelijke samenwerkingen in het kader van werkgroepen en projecten.

Wie zijn wij

  • Ceren Zwijnenburg, apotheker (Apotheek Dok 11)
  • Halima el Messlaki, apotheker (Centrum Apotheek Papendrecht)
  • Abdessamad el Mousati, apotheker (BENU Apotheek Amazone)
  • Marita van Herpen, bureauondersteuner AOM

Contact
Heeft u vragen of wilt u samenwerken met de werkgroep? Neem contact met ons op via bureau@apothekersorganisatiemerwede.nl.