Even voorstellen, onze projectmanager: Tolunay Görcü

27-6-2024

Website AOM 10

In de ALV van april jl. hadden we de zoektocht al aangekondigd naar een projectmanager die onze organisatie verder kan professionaliseren. Een projectmanager die projecten coördineert, werkgroepen ondersteunt en verbindingen legt met onze leden en alle betrokken partijen in regionale zorgtrajecten. We zijn verheugd te melden dat we een kundige en zeer bevlogen multitasker hebben gevonden in Tolunay Görcü: hij stelt zichzelf graag aan u voor!

----
Beste leden van de Apothekersorganisatie aan de Merwede,  

Met veel enthousiasme stel ik me graag voor als de nieuwe projectmanager van de Apothekersorganisatie aan de Merwede (AOM).  Mijn naam is Tolunay Görcü en ik ben in mei 2024 gestart om me in te lezen in de organisatie.
Ik kijk er enorm naar uit om met jullie samen te werken en bij te dragen aan de verdere groei en professionalisering van onze organisatie.  

Kennis van zaken

Met mijn achtergrond als farmakundige en apothekersassistent heb ik een diepgaande kennis van de farmaceutische sector opgebouwd. Daarnaast heb ik diverse projectmanagement- en onderzoekstages gedaan bij onder andere Erasmus MC en Will Pharma, waar ik mijn vaardigheden in projectmanagement, communicatie en kwaliteitsmanagement verder heb ontwikkeld.  

Voor meer informatie over mijn beroepsontwikkeling kunt u mijn LinkedInpagina bekijken: www.linkedin.com/in/tolunaygorcu.  

Eerste project: Samen Vooruit

Ik ben er trots op deel uit te maken van AOM en ben ervan overtuigd dat we samen mooie stappen kunnen zetten in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze diensten. Mocht u vragen hebben, of gewoon eens willen kennismaken, dan kan dit altijd. Om het kennismakingsproces te bevorderen, gaan we direct aan de slag met ons eerste gezamenlijke project: Samen Vooruit.  

Binnen het project Samen Vooruit plannen we in de zomerperiode enkele kennismakingsgesprekken in. Tijdens het kennismaken onder het genot van een kopje koffie ben ik benieuwd naar jullie verwachtingen van de AOM. Op deze manier hoop ik nog gerichtere projecten te kunnen opzetten!  

Ik kijk ernaar uit om met jullie allen samen te werken en onze gezamenlijke doelen te bereiken.  

Hartelijke groet,  

Tolunay Görcü  
Projectmanager  

t.gorcu@apothekersorganisatiemerwede.nl