Kandidaat bestuurslid stelt zich voor

2-11-2023

Website AOM 7

Onze voorzitter Frans Jansen stelt zich na zijn zittingsperiode van twee jaar niet herkiesbaar als bestuurslid. Frans draagt het stokje graag over aan een andere apotheker binnen het huidige bestuur. Martijn van Veen heeft zich aangemeld om de rol van bestuurslid op zich te nemen. Het bestuur ziet in Martijn een goede kandidaat, hij stelt zich daarom graag aan u voor. 

Hoi, ik ben Martijn van Veen, apotheker bij BENU Apotheek Laag Dalem, 36 jaar en ook al 36 jaar wonend in Gorinchem. In 2012 ben ik afgestudeerd en gestart in Apotheek Laag Dalem als 2e apotheker. In 2021 is de apotheek overgenomen door Frans Jansen/BENU en sinds 2015 ben ik gevestigd apotheker.

Ik heb direct op de vacature voor bestuurslid bij AOM gereageerd omdat ik het een mooie kans vind om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zoek graag de samenwerking met andere zorgpartijen, zowel lokaal als regionaal, en neem daarin mijn verantwoordelijkheid. Zo ben ik secretaris van het bestuur van de Dienstapotheek Gorinchem. Namens de kwaliteitskringapotheken Gorinchem ben ik afgevaardigde in het FSP (Farmaceutisch Steunpunt) overleg en in de ontwikkeling van het regionale Longformularium en het Diabetesformularium. Daarnaast heb ik een actieve deelname in de regionale klankbordgroep van de KNMP en ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van de GORG (Organisatie voor Geneesmiddel Overleg Regio Gorinchem.

Binnen het bestuur van de AOM denk ik van waarde te kunnen zijn in de samenwerking in het licht van de brede regionale zorg en is het mijn missie om de positie van de apotheker in de gezondheidszorg verder te kunnen verstevigen. 

Op de ALV van 22 november aanstaande word ik door het bestuur voorgedragen en gevraagd om mij te benoemen tot bestuurder van AOM. Ik hoop dat jullie mij dit vertrouwen willen geven.