Vacature bestuurslid AOM

24-7-2023

Kopie van Vacature Bestuurslid AOM 2023 2

Ben jij de jongere apotheker die bestuurservaring als een uitstekende kans ziet voor jouw professionele ontwikkeling, zodat je meer inzicht krijgt in het regionale speelveld, nieuwe contacten aanboort ter uitbreiding van jouw netwerk, invloed kan uitoefenen op het regionale beleid en daarmee mee bouwt aan de apotheker van de toekomst?

Wil jij jouw maatschappelijke betrokkenheid laten zien en meebouwen aan een positiever imago en versterking van de banden met de patiënten en andere belanghebbenden? Ben je op zoek naar meer voldoening en zingeving omdat je actief bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de apotheker van de toekomst en de gezondheidszorg in het algemeen?

Dan zijn we op zoek naar jou! We willen jou graag begeleiden om jouw bestuurlijke capaciteiten aan te boren dan wel uit te breiden!

In het najaar 2023 zijn we  ivm met een aftredend bestuurslid (conform het aftreedrooster) op zoek naar een nieuw bestuurslid. Heb je vragen, wil je een toelichting of wil je direct solliciteren: stuur een e-mail naar Marita.vanherpen@apothekersorganisatiemerwede.nl

Vacature Bestuurslid AOM 2023 2